Condicions Generals de Venda

1. Acceptació de les Condicions

La utilització o contractació dels productes i/o serveis oferts en www.fontmarti.com suposa l'acceptació de les següents condicions generals de venda.

Les compres realitzades en aquest lloc web queden sotmeses a la normativa vigent.2. Preus i ports

Els preus dels serveis o productes mostrats en www.fontmarti.com no inclouen el 21% d'IVA, un cop realitzada la comanda, es podrà veure el total del import + 21% IVA.

Les despeses d'enviament no estan inclosos en el preu dels articles. Apareixen convenientment descrits en la web i seran per compte del client.4. Condicions d'ús

4.1 Aquestes condicions generals regulen l'accés i utilització del lloc web www.fontmarti.com que posa gratuïtament a la disposició dels usuaris d'Internet amb la finalitat de proporcionar informació sobre els seus productes, serveis i preus. L'accés al mateix implica la seva acceptació sense reserves.

4.2 S'autoritza la visualització, impressió i descàrrega parcial del contingut de la web només i exclusivament si es realitza amb l'exclusiu ànim d'obtenir la informació continguda per a ús personal i privat. Es prohibeix expressament la seva utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació pública.

4.3 La totalitat d'aquesta pàgina web (textos, fotografies, logotips, botons, arxius, combinacions de colors, estructura i presentació dels seus continguts) es troba protegida per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta pàgina web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de FONTMARTI.

4.4 FONTMARTÍ es reserva el dret a modificar l'oferta comercial del lloc web en qualsevol moment i de mantenir el seu contingut actualitzat sense obligar-se a assegurar una actualització plena.

4.5 FONTMARTÍ  no assumeix responsabilitat alguna derivada de la concessió o continguts dels enllaços de tercers als quals es fa referència a la pàgina web www.FONTMARTÍ.com, excloent qualsevol responsabilitat pels danys de qualsevol classe causats a l'usuari.

5. Obligacions de l'Usuari i/o Client

5.1 L'usuari i/o client de www.FONTMARTI.com es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els diferents formularis i/o sol·licituds d'informació o compra.

5.2 En el supòsit de la venda o comercialització de productes del nostre lloc web que requereixin que el comprador tingui una determinada edat segons la legislació vigent del seu país d'origen, el comprador manifesta que compleix aquest requisit per formalitzar la compra.

6. Descripció dels productes i serveis

6.1. Els articles exposats en www..FONTMARTI.com estaran disponibles per a la seva venda fins a fi d'existències.

6.2 Les ofertes estan degudament marcades i identificades com a tal. El seu termini de validesa té efectivitat mentre apareixen en la seva pantalla. Aquestes ofertes podran ser modificades o cancel·lades sense previ avís.

6.3 La responsabilitat civil de www.FONTMARTI.com pels productes subministrats queda limitada a l'import dels mateixos; l'usuari o consumidor renuncia a reclamar qualsevol responsabilitat per qualsevol altre concepte en cas d'insatisfacció dels productes adquirits en aquesta pàgina web.

6.4 Els productes de la web www.fontmarti.com, estan descrits, i valorats amb euros i si en qualsevol producte, oferta, etc.. hi hagés error topogràfic, Fontmartí no es responsabilitzarà del cost d'aquest error, només es farà càrrec de corregir l'error al més aviat possible.


7. Modificació de les Condicions Generals

FONTMARIT podrà modificar les Condicions Generals en el moment que ho estimi oportú.

8. Legislació aplicable i Jurisdicció competent

Les presents Condicions Generals es regiran i interpretaran d'acord amb les Lleis d'Espanya. Qualsevol litigi relatiu a la interpretació o execució d'aquestes condicions generals de venda serà competència exclusiva dels Tribunals de Girona (Espanya).